Relatietherapie

Een fijne relatie geeft betekenis aan je leven. Daarom ga je door, ook als het moeilijk is. Maar er is veel gebeurd, er spelen heftige emoties, of er zijn ruzies. Dan is het niet gemakkelijk om er met zijn tweeën uit te komen. Er kan gemerkt of ongemerkt een patroon ontstaan zijn dat niet zomaar te stoppen is.

Lees meer

Individuele therapie & trauma

Heb je het gevoel dat je vastloopt op bepaalde gebieden in je leven? Dat kan behoorlijk lastig zijn. Denk bijvoorbeeld aan spanning waar je maar niet van af komt. Of je loopt herhaaldelijk vast in contact met de mensen om je heen. Lastige situaties op je werk, maar ook thema’s die telkens terugkeren en waar je nu hulp bij nodig hebt.

Lees meer

Gezinstherapie

Er gaat veel goed in je gezin. Maar er zijn ook kwesties waar je samen niet goed uitkomt. Misschien verloopt de communicatie moeizaam of ontstaan er conflicten. Er kunnen meningsverschillen zijn over de opvoeding of misschien gaat het niet goed met één iemand in je gezin wat van grote invloed is op hoe je met elkaar omgaat.

Lees meer

Coaching

Vanuit praktijk ‘Bij de Beuk’ worden ontwikkelingsgerichte individuele coachingstrajecten, teamtrajecten en organisatiebrede cultuurtrajecten aangeboden. Onze diensten worden steeds afgestemd op uw specifieke vraag.

Lees meer

Vertrouwenspersoon

Hélène Nijhoff is werkzaam als externe vertrouwenspersoon voor verschillende organisaties .

Lees meer