Ieder traject wordt afgestemd op de wensen en doelen van de cliënt. Aan de hand van een intake zal een inschatting worden gemaakt van de duur en invulling van het traject en de daaraan verbonden kosten.

Kinderen en jongeren
De zorg voor cliënten tot 18 jaar wordt vergoed door de gemeente. Wij hebben een contract met de gemeenten die vallen onder de regio’s West Brabant West. Om zorg te kunnen ontvangen heb je een verwijsbrief van de huisarts of jeugdarts nodig of een beschikking van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Particulier
Vergoeding systeemtherapie

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan is de kans groot dat de verzekeraar de therapiekosten gedeeltelijk vergoedt. De therapie valt onder “complementaire zorg”. De vergoedingen per zorgverzekeraar zijn verschillend. Tevens is de vergoeding afhankelijk van jouw persoonlijke polis. Voor nadere informatie over vergoedingsmogelijkheden kun je contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar of telefonisch contact opnemen met de praktijk. Zie voor de vergoedingen https://nvpa.org/zorgverzekering of https://www.lvpw.nl/voor-clienten/zorgverzekeraars.

Per 1 januari 2022 zijn onze tarieven:

  • individuele therapie, sessie van 1 uur € 100,– (vrijgesteld van BTW)
  • relatie- en gezinstherapie, sessie van 1,5 uur € 165,– (excl. 21% BTW, onder voorwaarden zonder BTW)*
  • relatie- en gezinstherapie is belast met BTW en wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Voor coaching, counseling en traumabegeleiding gelden andere tarieven. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze praktijk.

No-show
Wanneer je een afspraak minder dan 24 uur van te voren afzegt of niet op de afspraak verschijnt, dien je de sessie zelf te betalen.

Voor verwijzers
Als huisarts, jeugdarts, medische specialist, praktijkondersteuner of collega GGZ aanbieder kun je desgewenst cliënten doorverwijzen voor behandeling.

Mocht je graag vooroverleg hebben om te zien of aanmelding inderdaad passend lijkt, dan kun je altijd contact opnemen.

We hebben de ervaring dat kwalitatief de beste zorg wordt geleverd als (uiteraard met instemming van de cliënt) er afstemming plaatsvindt tussen de betrokken hulpverleners. Daarom houden we de lijnen graag kort en overleggen we waar nodig. Ook andersom stellen wij dit op prijs.

‘Bij de Beuk’ is een praktijkruimte aan de rand van Roosendaal. De rustige omgeving stelt je in staat om letterlijk even afstand te nemen van de hectiek van alledag. Vanuit ‘Bij de Beuk’ zijn verschillende bedrijven werkzaam. Je kunt ook bij ons terecht voor coaching, counseling en traumabegeleiding.